Místo konání oslavy narozenin není důležité

Místo konání oslavy narozenin není důležité

Předchozí
Další

I přesto, že existuje jakási předloha toho, jak se mají slavit narozeniny, můžete napočítat tisíc a jeden způsob, jak si je naplno užít a přesto nebudete u konce. Kupodivu místo konání narozeninové oslavy není rozhodující. Ať už si své narozeninové přání přečtete na lodi, v opeře nebo třeba v hospodě, důležitější je to, s kým vaše narozeniny oslavíte a jak si je užijete. Kdo ze známých osobností narozeniny slaví na začátku října ve znamení vah?

Narozeniny ve velkém stylu

41. a 42. týden roku je pro řadu známých osobností narozeninový. Po astrologické stránce patří tyto dny váhám. Ve znamení vah se narodila také anglická herečka Kate Winslet, která 5. října dostane přání k 45. narozeninám. Věděli jste, že jí bylo teprve 22 let, když hrála hlavní roli Rose ve slavném filmu Titanic? Za film získala řadu ocenění, stejně tak i za další filmové projekty, kterých se zúčastnila. Také díky tomu si může své 45. narozeniny užít ve velkém stylu, třeba na lodi… například na soukromé jachtě někde v Tichomoří. Věříme, že na rozdíl od Titanicu, tato plavba dobře dopadne.

Je mladá, krásná a úspěšná, co si může Tereza Kerndlová ke svým 34. narozeninám přát více? Snad jen od srdce mířené narozeninové přání pro ženy. Tereza Kerndlová šampaňské bouchne 6. října. Své narozeniny by klidně mohla oslavit s Vladimirem Putinem, který své 68. narozeniny slaví jen o den později – tedy 7. října. I přesto, že právě on může mít a většinou i má to, co chce, na blahopřání k 70. narozeninám si bude muset, stejně jako běžní smrtelníci, ještě nějakou dobu počkat. Ale nepochybujeme o tom, že už letos bude jeho narozeninová oslava velká a stylová.

Narozeninová přání dostane 8. října také Matt Damon. Ten se může těšit na přání k 50. narozeninám. O polovinu mladší je modelka Bella Hadid, které 9. října začnou pípat narozeninová SMS přání k 25. narozeninám. Věděli jste, že právě o ní vědci tvrdí, že je nejkrásnější ženou na světě? Podle jejich výpočtů má totiž tato žena téměř stoprocentně symetrický obličej, což nemá jen tak někdo.

Zuzana Bydžovská může oslavit své narozeniny s Evou Čížkovskou v hospodě…

A zatímco Kate Winslet může své narozeniny oslavit na lodi, Zuzana Bydžovská s Evou Čížkovskou je mohou společně oslavit tradičně v hospodě. Respektive, ony už takhle nejspíš slavily. Shodou náhod mají tyto dvě herečky narozeniny jen den po sobě. Zatímco Zuzana Bydžovská dostane narozeninová přání 10. října a oslaví své 59. narozeniny, Eva Čížkovská bude své přání k 55. narozeninám dostávat jen o den později. Obě si navíc zahrály v televizním seriálu Hospoda.

Sisa Sklovská může svá narozeninová přání číst v opeře

A protože lze narozeniny slavit opravdu kdekoliv, může je operní pěvkyně Sisa Sklovská oslavit v opeře. 13. října oslaví dvě pětky, bude jí 55 let. Všimnout si můžete i krásných iniciálů SS.

Narozeniny v říjnu slaví také:

  • Adela Banášová, která se narodila 12. 10. 1980 a tudíž může očekávat narozeninová přání k 40. narozeninám.
  • Padesátku letos oslaví Daniela Peštová, která své narozeniny slaví vždy 14. října.
  • To Linda Rybová si na přání k 50. narozeninám bude muset ještě nějakou chvíli počkat. Letos 15. října jí bude teprve 45 let.
  • Také Veronika Žilková Stropnická si bude muset na kulatiny počkat. Zatímco letos 16. října oslaví své 59. narozeniny, už příští rok jí budou přicházet přáníčka k 60. narozeninám.
  • Narozeniny neminou ani tenistku Martinu Navrátilovou, která 18. října oslaví 64. narozeniny.
  • Na svůj věk si připije i herec Zac Efron. Slavit bude Kristova léta. 18. října mu bude 33 let.

Všem přejeme hodně štěstí, zdraví, hodně štěstí, zdraví, hodně…

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym. Nevkládejte prosím odkazy, jinak se váš komentář zobrazí až po našem schválení.

Rolovat nahoru
Přáníčkovnice
MENU